Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΑΡΘΡΟ: ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


          Τυφώνας πανδημίας

Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια παγκόσμια κρίση. Οι αποφάσεις που θα πάρουν η κυβέρνηση και οι πολίτες θα διαμορφώσουν  την οικονομία αλλά και την πολιτική του κράτους, δηλαδή όλον  τον κόσμο.

O νέος ΚορωναΪός   εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα  στις 26 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς όμως αυτή η πανδημία δεν λαμβάνει χώρα μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη .

Αυτός ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος διότι εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και επίσης επιδρά στον κάθε οργανισμό διαφορετικά. Για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση έχει λάβει  κάποια πολύ σημαντικά μέτρα που πρέπει όλοι να τηρούμε. Ένα από αυτά είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας, που κατά την γνώμη είναι ένα πολύ σοφό μέτρο,  το οποίο θα μειώσει την εξάπλωση του ιού. 

Ήδη στην χώρα μας οι νεκροί έχουν ξεπεράσει  τους 40 και βρίσκονται σε εξέλιξη περίπου 1800 κρούσματα. Κάθε μέρα οι νεκροί αυξάνονται και ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται.

Κάποια στιγμή αυτή η πανδημία θα τελειώσει και όλοι θα έχουμε πάρει ένα πολύ μεγάλο μάθημα. Πρέπει να εκτιμούμε αυτό που έχουμε και επίσης πρέπει σεβόμαστε τους συμπολίτες μας και τον εαυτό μας.

 Δεν θα ήταν κρίμα να πεθάνουν και άλλοι άνθρωποι λόγο την δικής μας απροσεξίας? 

Κ. Λ.- ΣΤ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου